Cambiar idioma a español
l'Aroma
Coffee-shop l'Aroma

L'Aroma és el nou concepte de coffee - shop creat per Cafè Arabo . És un espai únic , amb caràcter rústic i inigualable calidesa , on els clients es sentiran com a casa i a més degustaran productes de primera qualitat .

El seu punt fort és l'especialització i varietat en CAFÈS + TES + XOCOLATES amb més de 300 referències de producte que, es poden degustar en l'espai de Cafeteria i després comprar a la Botiga especialitzada, on els treballadors atendran el client amb tota la seva professionalitat i seu saber , ja que han estat formats adequadament per oferir un servei impecable .

La seva exclusiva Botiga ofereix una varietat de productes per a Regals i disposa d' una gama de Lots de Nadal (temporada) i també per a la resta de l'any , d'una magnífica relació qualitat - preu .

La carta de productes per degustar és tan completa com variada , des dels seus cafès i tes d'Orígen , fins entrepans amb diferents tipus de Pa acabat d'elaborar, Pastissos, brioixeria acabada de fer, Frappés, Granissats (temporada), i molt més ! Vine al teu l'Aroma més proper i descobreix - ho !


Característiques i Altres detalls ;

  •  Creat per a un públic en general
  •  Aspecte Vintage - Rústic creant espais acollidors , barrejant comoditat i senzillesa .
  •  Diferents espais i comoditats en el mateix local : Botiga, Barra, Zona de Taules amb cadires, Zona d' Sofàs i butaques , segon pis ( segons local ) amb possibilitat de reservar per a esdeveniments privats i Terrassa exterior amb totes les comoditats .
  •  Wifi Gratuït

 

història


L'Aroma néixer el 1994 a la ciutat de Manresa ( Barcelona ) amb una gestió familiar que va durar 13 anys fins que va ser adquirit per Cafe Arabo el 2013 per crear la seva pròpia franquícia , a fi d'expandir dins el mateix sector del CAFÈ però en una altra línia de negoci . Es va conservar l'essència del local , amb els seus colors càlids i naturals però es va afegir la filosofia ARABO, millorant en qualitat, exclusivitat i professionalitat .

 

Galeria de fotos y més informació a:

Jump to next slide Jump to next slide